M.M. Florenza

He conegut Servei Integral de Salut enguany, després del confinament per la COVID-19, gràcies a un bon amic, Arbre, que em va recomanar un massatge terapèutic amb l’Olga, ja que a ell li anava molt bé per a la seva salut i benestar.

Arran del teletreball com a professora de secundària d’un institut durant el 3r trimestre (jornades maratonianes, de dilluns a diumenge, matí i tarda!), tenia espatlla, cervicals i esquena molt carregades de tantes hores d’estar asseguda davant l’ordinador portàtil i amb una cadira normal de menjador. La primera sessió, el 25 de maig d’enguany, em vaig sentir escoltada amb atenció plena i molt ben atesa, a fi d’atendre les necessitats d’obertura i alleujament del cos físic, a l’hora que poder comunicar-me amb confiança també fou molt important. Tot el confinament el vaig passar sola a casa meva, i la necessitat de comunicació presencial, verbal i no verbal, era gran.

El primer consell pràctic fou postural: Adequar el meu ordinador portàtil amb un teclat i ratolí i asseure’m bé en una cadira ergonòmica. Unes bones condicions per treballar afavoreixen la salut i ens estalvien dolors feixucs!

En les sessions posteriors, quinzenals (fins el dia d’avui n’he fet quatre, de sessions), la saviesa, la delicadesa, l’escolta atenta, la intuïció, el saber escoltar les necessitats del cos i de la meva situació personal… de l’Olga, han afavorit que el meu cos i esperit anessin alleujant càrregues físiques i anímiques, i el benestar i l’alegria han anat fent-se més presents i conscients en el meu dia a dia.

Per aquesta vivència vull desitjar-vos, a Servei Integral de Salut, Feliç 25è aniversari i dir-vos, sincerament, GRÀCIES DE SER-HI! Espai de salut, professionalitat terapèutica excel·lent, confiança, obertura, consciència corporal, recerca de la bona connexió cos-cor-ment… Que bonic i necessari! 🙂

Per molts anys!!! Felicitats!!!

 Una abraçada de cor.